Capabel PRO Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Praktijkexamentraining Beveiliger

Niveau
2
Duur
0 maanden
Lesweek
1 dag
Erkenning
Kosten
Kosten
geen (uitsluitend voor Capabel PRO / Minerva studenten)

Doel

De Praktijkexamentraining Beveiliger bereid je optimaal voor op het SVPB praktijkexamen. Tijdens de training nemen we alle onderdelen van het praktijkexamen met je door. Daar waar nodig geven we je nog wat extra tips. Door deel te nemen aan de examentraining raak je vertrouwd met de examenlocatie.

Voor wie

Voor studenten die bij Capabel PRO de opleiding voor Beveiliger 2 volgen en zich optimaal willen voorbereiden op het SVPB praktijkexamen. 

Duur

De praktijkexamentraining duurt van 8.00 - 12.00 uur.
Aansluitend bieden wij je de mogelijkheid om 's middags direct examen te doen. Het examen start om 13.00 uur en eindigt om ca. 17.00 uur.

Waarom bij Capabel PRO

Andere opleidingen

De Praktijkexamentraining Beveiliger sluit aan bij de opleiding MBO 2 Beveiliger. Kijk hiervoor op MBO 2 Beveiliger Klassikaal of MBO 2 Beveiliger Thuisstudie.

Ruim 65 jaar opleider in
Beveiliging en Veiligheid
Erkende diploma’s
OCW, SVPB, CCV en Kiwa
Korte opleidingen!
Klassikaal of thuisstudie

Starten wanneer jij dat wilt.

De geselecteerde opleiding is een thuis- of zelfstudie. Je kunt zo zelf je start en tempo bepalen.

Inhoud

Tijdens deze proefexamenochtend nemen wij alle stappen van het praktijkexamen nauwgezet met je door. Zo weet je precies wat je tijdens het examen kunt verwachten. Na de lunch zal om 13.00 uur het examen van start gaan. De ideale combinatie; de training zit nog fris in het geheugen én je bent in één dag helemaal klaar!

Doel

Deze Praktijkexamentraining Beveiliger is zeer succesvol en verhoogt je slagingskans voor het SVPB Praktijkexamen Beveiliger. Doordat tijdens de training alle kennis nog goed wordt opgefrist en de vaardigheden nog eens goed worden geoefend ben je optimaal voorbereid om direct na afloop van de training het examen af te leggen.   

Examen

Capabel PRO biedt Praktijkexamentraining en het praktijkexamen aan op 1 dag.

Heb je bij Capabel PRO gestudeerd en de praktijkexamentraining gevolgd en ben je toch gezakt voor het praktijkexamen, dan bieden wij je de mogelijkheid om kosteloos voor die onderdelen waarvoor je een onvoldoende hebt behaald, de praktijkexamentraining nogmaals te volgen. De kosten voor het examen blijven wel van toepassing.  

 

De kosten van de opleiding Praktijkexamentraining Beveiliger van Capabel PRO zijn als volgt:

Lesgeld
 € 0,- 
Examens
Geen
Lesmateriaal
Inclusief

Betaling van het lesgeld in termijnen verloopt uitsluitend via automatische incasso. De algemene voorwaarden van Capabel PRO zijn van toepassing.

schrijf je direct in