Capabel PRO Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Volg je PKVW opfriscursus online bij Capabel PRO!

17

apr

17

apr

Volgens de regeling van het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) moet je tweejaarlijks een opfriscursus volgen om je certificaat te behouden.  In verband met Corona, kan Capabel PRO deze cursus niet klassikaal aanbieden. Bij Capabel PRO kun je deze cursusdag echter volledig digitaal volgen! 

Elke maand digitale PKVW opfriscursussen

Staat jouw tweejaarlijkse opfriscursus binnenkort op de planning? Je hoeft niet te wachten tot fysieke cursusdagen weer mogelijk zijn. Bij Capabel PRO volg je jouw  opfriscursus geheel digitaal. Je kunt dus ruim vóór de nieuwe uitsteldatum van 1 januari 2021 van het CCV je cursus volgen.

Eenvoudig opfrissen met één druk op de knop

De digitale cursus wordt gegeven via het online leslokaal Big Blue Button Met één druk op de knop kunnen deelnemers inschakelen. Een aantal van onze deelnemers en de PKVW-adviseurs van het CCV hebben al met dit online leslokaal kennisgemaakt op 23 maart. Aan het begin moesten de deelnemers even wennen aan deze manier van lesgeven, maar uiteindelijk is het een zeer geslaagde sessie geworden!

Hoe werkt het?

Voordat je begint, ontvang je van het lesmateriaal van Capabel PRO. Ook krijg je toegang tot de digitale omgeving door middel van een link. Vanuit je laptop in je thuissituatie krijg je de slides van de Powerpoint presentatie te zien waarbij de docent live in beeld is met cameraverbinding. Er vindt interactie plaats tussen de docent en de deelnemers aan de hand van een microfoon- en chatfunctie. 

Capabel PRO focuste zich natuurlijk al op zelfstudies, met een online leeromgeving en persoonlijke begeleiding op afstand. Deze manier van lesgeven kan echter alleen mogelijk gemaakt worden door de flexibiliteit van Capabel PRO, de inzet van hun docenten en door jou als deelnemer! 

Wacht daarom niet en schrijf je vandaag nog in voor je online PKVW opfriscursus!

Gepubliceerd door Minerva BV
In de categorieën MBO opleidingen en Beveiliging

Gratis studieadvies

studie advies

Hebt u vragen over een opleiding bij Capabel PRO? Wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.