Capabel PRO Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

SVPB en Capabel PRO werken samen voor pilot-examen Proactief Beveiligen

28

sep

28

sep

Op donderdag 28 september heeft de SVPB het allereerste examen voor het keuzedeel Proactief Beveiligen (Beveiliger 2) afgenomen. Capabel PRO mocht alle kandidaten voor dit pilot-examen leveren, iets waar we trots op zijn.

Wij zijn erg blij om hiermee ook een waardevol keuzedeel in de markt te kunnen zetten. Het doel van Proactief Beveiligen is het in een vroeg stadium onderkennen van een dreiging, zodat er actie kan worden ondernomen om de tegenstander in zijn voorbereiding te stoppen. Dit keuzedeel is vooral bedoeld voor beveiligers, security hosts, gastheren en gastvrouwen en receptionistes.

De komende tijd volgen meer nuttige keuzedelen, alle informatie hierover komt ook op de site zodra ze gereed zijn voor gebruik.

Lees ook het artikel dat hierover gepubliceerd is in Beveiligingsnieuws: https://beveiligingnieuws.nl/nieuws/eerste-svpb-examen-proactief-beveiligen

Gepubliceerd door Minerva BV
In de categorie Studiecentrum Minerva

Gratis studieadvies

studie advies

Hebt u vragen over een opleiding bij Capabel PRO? Wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.