Capabel PRO Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Capabel PRO 100% online

24

feb

24

feb

100% online afstandsonderwijs

In verband met de coronacrisis moeten alle scholen haar deuren sluiten. Zo ook Capabel PRO. Om al ingeplande trainingen niet te hoeven uitstellen en lopende opleidingen niet te hoeven vertragen, is er besloten om volledig over te schakelen op afstandsonderwijs!

Veel ervaring in afstandsonderwijs

Capabel PRO focuste zich natuurlijk al op zelfstudies, met een online leeromgeving en persoonlijke begeleiding op afstand. De structuur en systemen lagen dus al klaar om volop gebruikt te worden in deze periode.

Overschakelen op online

De overstap was daarom relatief gemakkelijk te zetten. Alle studies worden nu volledig online aangeboden, door middel van de Mijn.Capabel leeromgeving. Docenten verzorgen de vaklessen en generieken vakken via de webcam. Hierdoor is er alsnog ruimte voor de student om antwoord te krijgen op al zijn of haar vragen.

Trainingen via webinars

Ook trainingen worden vanaf maart online verzorgd, door middel van webinars in het online leslokaal Big Blue Button. Zo konden de reeds geplande trainingen alsnog doorgaan. Deelnemers krijgen een link naar het online leslokaal. Zo ook de PKVW-adviseurs van het CCV voor de PKVW-opfris- en beveiligingsadviseurtrainingen van PKVW.

Door middel van een live webcamverbinding verzorgde Cor van Koert de training. De PowerPoint slides waren op de laptop mee te volgen, het lesmateriaal was van te voren naar de deelnemers opgestuurd en deelnemers konden hun vragen stellen door middel van een microfoonverbinding of het chatscherm.

Veilig vanuit huis

Dit betekent dat je gewoon nog gebruik kan maken van de service van Capabel PRO. Of je op zoek bent naar een specifieke training of een opleiding in de beveiliging, bij Capabel PRO ben je aan het juiste adres! Neem contact met ons op over de digitale mogelijkheden.

Gepubliceerd door Minerva BV
In de categorieën MBO opleidingen en Overig

Gratis studieadvies

studie advies

Hebt u vragen over een opleiding bij Capabel PRO? Wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.