Capabel PRO Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

30 nieuwe gediplomeerden PKVW-Beveiligingsadviseur

20

nov

20

nov

Goed nieuws! Deze week hebben 30 mensen hun diploma PKVW-beveiligingsadviseur behaald bij Capabel PRO. Als PKVW-beveiligersadviseur geeft u advies over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit is een methode om de veiligheid in en rondom de woning te verbeteren. Om dit diploma te behalen volgden zij een 3-daagse training over de achtergronden van Politiekeurmerk Veilig Wonen en woninginbraken. Ook werd tijdens de cursus ingegaan op de productenlijst voor het PKVW, het toepassen van de producentenlijst, beveiligingsrichtlijnen en nog veel meer.

Ook iets voor u?

Om een erkend PKVW-bedrijf te worden, is het verplicht om één over meer medewerkers in dienst te hebben die beschikken over een PKWV diploma. Werkt u in de bouw, bij een facilitaire dienst, bij een groothandel of doe-het-zelfhandel, dan kan een opleiding PKVW Beveiligingsadviseur interessant zijn voor u.

De opleiding duurt 3 lesweken waarbij u 1 dag per week les heeft. Er is geen vooropleiding vereist. Het diploma PKVW Beveiligingsadviseur is 2 jaar gelden. Daarna kunt u de geldigheid van uw diploma verlengen doormiddel van een opfrisdag.

Schrijf u middels onderstaande button in voor de opleiding.

Gepubliceerd door Samira van der Berg
In de categorie Beveiliging

Mijn naam is Samira van der Berg. Ik hou jou via deze blogpagina op de hoogte van alles acties en nieuwtjes van Capabel. Via de blog zal ik je vertellen waar en wanneer er Open Dagen zijn en plaats ik artikelen door die belangrijk zijn voor jou! Zij bevatten nieuwsitems over MBO onderwijs, Zorg en Welzijn en baanperspectief. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, gezellig samen zijn met muziek en lekker eten. Vooral buiten in de lente, mijn favoriete seizoen.

Gratis studieadvies

studie advies

Hebt u vragen over een opleiding bij Capabel PRO? Wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.