Capabel PRO Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Alleen studeren of samen met medestudenten?

Bij Capabel PRO kun je bij een aantal opleidingen kiezen uit een thuisstudie of een klassikale opleiding. Beide vormen van opleiden hebben zo hun voordelen.

Thuisstudie (afstandsonderwijs)

Onderwijs op afstand is een onderwijsvorm waarbij

je niet fysiek op school aanwezig hoeft te zijn om onderwijs te krijgen. Bij afstandsonderwijs wordt het lesmateriaal opgestuurd en/of online beschikbaar gesteld en gaat de begeleiding via de elektronische leeromgeving.

Kies je voor afstandsonderwijs dan

Klassikaal onderwijs

Klassikaal onderwijs is de traditionele vorm van (interactief) onderwijs. Je hebt tijdens de les dan de mogelijkheid om je vragen direct voor te leggen aan je docent en om met medecursisten te praten over je vak.

Kies je voor klassikaal onderwijs dan

Elektronische leeromgeving (ELO)

Zowel bij de thuisstudie als bij het klassikale onderwijs maken wij gebruik van de elektronische leeromgeving Mijn capabel Je dient hiervoor te beschikken over een computer met internetaansluiting.

Op Mijn capabel vind je aanvullende en/of toelichtende informatie.

Door middel van de meerkeuzevragen kun je jouw kennis toetsen en je voorbereiden op het examen. Dit maakt het leren niet alleen aantrekkelijker, maar ook inzichtelijker.

Bij Capabel PRO volg je een korte opleiding 

Capabel PRO streeft ernaar om jouw opleiding zo kort mogelijk te houden. Bij klassikale opleidingen is hierbij gekozen voor voldoende lessen gericht op maximale slaagkans. Bij de thuisstudie word je telefonisch begeleid om de voortgang er in te houden. 

E-learning

Voor een aantal opleidingen geldt dat het lesmateriaal ook va e-learning beschikbaar is.