Capabel PRO Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Snel gekwalificeerd personeel 

De opleidingen van Capabel PRO zijn ook voor werkgevers bijzonder interessant. Elke werkgever heeft immers belang bij goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Bij onze opleidingen gaan werken en studeren hand in hand. Zo stellen wij medewerkers in staat om snel en adequaat een volwaardige beroepsopleiding of vakopleiding af te ronden.

Binnen afzienbare tijd kan ook iedere medewerker het erkende diploma in handen hebben! Onze opleidingen sluiten aan bij de bestaande scholingsbehoefte van medewerkers in de Beveiliging en Veiligheid. Aan het eind van de opleiding is er een erkend en waardevast diploma of certificaat.

Landelijke dekking

Ook voor instellingen met een groot of zelfs landelijk werkgebied is Capabel PRO opleidingspartner. Capabel PRO biedt met acht vestigingen verspreid over het land, een landelijke dekking. Je krijgt een vaste coördinator die de medewerkers regionaal begeleidt. 

Subsidies

Werkgevers kunnen aanspraak maken op subsidie wanneer zij kiezen voor een MBO opleiding bij Minerva. Een SBB erkend leerbedrijf kan in aanmerking komen voor de Subsidieregeling Praktijkleren. Voor verdere informatie en voorwaarden kun je terecht op de de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 

Incompany of regulier

In onze reguliere opleidingen kan iedere werknemer op elke gewenst moment instappen. Wij kennen meerdere startmomenten per jaar. Maar wij verzorgen natuurlijk ook maatwerktrajecten, zowel op onze vestigingen als incompany. Belangstelling? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur (zie ook op Algemene Informatie).

Vragen

Vragen over maatwerktrajecten of over het combineren van werk en opleiding? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 088 - 270 12 81