Capabel PRO Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Ontvang studiefinanciering en een OV jaarkaart!

Op dit moment verzorgt Minerva de MBO 2 Opleiding Beveiliger BOL die recht geeft op studiefinanciering.

Wanneer je recht hebt op studiefinanciering ontvang je die vanaf de eerste maand na de start van je opleiding. Je studiefinanciering loopt door gedurende de nominale opleidingsduur van je gekozen MBO opleiding. De nominale opleidingsduur van de MBO 2 Opleiding Beveiliger BOL is 1 jaar.

Wil je weten wat je per maand kunt ontvangen aan studiefinanciering en hoe je deze aanvraagt? Kijk op de site van DUO.

Belastingvoordeel

Alle andere opleidingen van Minerva geven helaas geen recht op studiefinanciering. Maar in veel gevallen kun je een deel van de opleidingskosten wel terugkrijgen van de belastingdienst. Lees hier meer over belastingvoordeel.

Scholingsvouchers

Mogelijk heb je, als je werkloos bent en een WW-uitkering ontvangt, recht op een tegemoetkoming in de opleidingskosten. De voorwaarden hiervoor worden bepaald door UWV . Minerva is niet verantwoordelijk voor toekenning van de voucher, maar het is wel verstandig te controleren of u er recht op heeft.

De scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding. De hoogte ervan is maximaal € 1.000 (inclusief btw). Dit bedrag is een bijdrage in alle kosten die bij de opleiding horen. Meer informatie vind je op Scholingsvouchers UWV.