Capabel PRO Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Wie zijn wij

Capabel PRO is een opleidingsinstituut dat sinds 1950 gespecialiseerd is in opleidingen op het gebied van beveiliging en particuliere recherche. Capabel PRO is daarmee de grondlegger van het beveiligingsonderwijs in Nederland.
In de loop der tijd is het aanbod steeds breder geworden. Er zijn opleidingen op veiligheidsgebied bijgekomen, zoals de PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) opleidingen en andere veiligheids-opleidingen- en trainingen.

Ons team bestaat uit 9 enthousiaste, hardwerkende medewerk(st)ers op ons kantoor in Utrecht.

Op verschillende vlakken zijn wij elke dag bezig met én voor onze klanten (administratief, praktijkbegeleiding en relatiebeheer).

Daarnaast werken wij met een team van ca. 25 (freelance) docenten die door het gehele land actief is. Capabel PRO werkt uitsluitend met docenten die over ruime ervaring in hun vakgebied beschikken (manbeveiliging, materiële beveiliging of particuliere recherche).


Wat mag u van ons verwachten

 


Onze mbo-opleidingen voor Beveiliger en voor Coördinator Beveiliging zijn e
rkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het ministerie van Justitie en Veiligheid. In ons pakket zitten ook diverse door de branche- of beroepsgroep erkende opleidingen.

 

Onze klassikale opleidingen en opfris- of trainingsdagen worden op verschillende locaties door Nederland verzorgd. Zo hoeft u nooit ver te reizen om een opleiding bij Capabel PRO te volgen.

Enkele locaties:


zie voor meer locaties "Onze vestigingen".

ANDERE OPLEIDINGEN

Capabel PRO maakt deel uit van een groep onderwijsinstellingen. Mocht u interesse hebben in een opleiding in een andere richting dan Beveiliging of Veiligheid, dan kunt u ook kijken bij: